ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Αντικείμενο της Vittos Family είναι η επεξεργασία, τυποποίηση και εμπορία νωπών και κατεψυγμένων κρεάτων και η παραγωγή κρεατοσκευασμάτων.

Οι βασικοί μας άξονες είναι

Η επιλογή αρίστων

πρώτων υλών

Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα και τα καλύτερα σφαγεία της Ολλανδίας και της Δανίας σε χοιρινό κρέας, της Γαλλίας για τα μοσχάρια μας και φυσικά της Ελλάδας για τα πιο φρέσκα και ποιοτικά κοτόπουλα.

Το ανθρώπινο δυναμικό μας

Υπό την καθοδήγηση της επιστημονικής μας ομάδας, το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας επεξεργάζεται και παράγει καθημερινά τόνους κρέατος, πρώτης ποιότητας.

Επικοινωνία με τους συνεργάτες μας

Επιδιώκουμε  καθημερινές συναντήσεις και λαμβάνοντας διαρκώς με κάθε τρόπο τα μηνύματα και τη γνώμη των πελατών μας.

Διαρκής μας στόχος είναι

Η ικανοποίηση των προσδοκιών των πελατών μας, για άψογη και σταθερή ποιότητα,  σε μία ποικιλία προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες τους, πάντα με γνώμονα τους κανόνες υγιεινής και Ασφάλειας της ευρωπαϊκής ένωσης και του κώδικα τροφίμων και ποτών εφαρμόζοντας σύστημα
ISO 22000:2005

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

1976

Το 1976 ιδρύεται η εταιρεία Βήττος ΑΕ, με τρία υποκαταστήματα στην Αθήνα, έχοντας κύριο αντικείμενο της, την χονδρεμπορία πουλερικών, λειτουργώντας ως αντιπροσωπεία της Νο1 πτηνοτροφικής εταιρείας στην Ελλάδα ΒΟΚΤΑΣ και κατεψυγμένα προϊόντα.

2000

Το 2000 με την συμμετοχή και την συνδρομή τον υιών του Αλέξανδρου και Ιωάννη, η Fresh Meat AEBE παίρνει σάρκα και οστά.

2017

Το 2017 μεταφέρεται σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις και γίνεται αναδιάρθρωση και αναδιοργάνωση, της εταιρείας, αυξάνοντας την παραγωγική της δύναμη, βελτιστοποιώντας τις συνθήκες παραγωγής και εκτοξεύοντας τα ποιοτικά της στάνταρτ.

1971

Το ταξίδι μας στο χώρο του κρέατος ξεκινά το 1971, όταν ο Ιδρυτής μας κύριος Βήττος Ελευθέριος, αποφασίζει να ασχοληθεί με τον χώρο της μαζικής εστίασης. Με πολύ μεράκι και αγάπη αποκτά σημαντική εμπειρία και δημιουργεί την προσωπική του κουλτούρα γύρω από το κρέας και το κρεατοσκεύασμα.

1988

Το 1988 δημιουργεί την Υπερ Αγορά κρεάτων ELVIT στην Κηφισιά, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

2016

Πρωτοπόρος στο εισαγωγικό εμπόριο και στα είδη κρεοπωλείου τηρεί μια σταθερή πορεία έως και το 2016, όπου και αποφασίζει να κάνει το ποιοτικό της άλμα και την στροφή στο κρεατοσκεύασμα. Επενδύει σε επιστημονικό κεφάλαιο και σε πιο σύγχρονο εξοπλισμό και δίνοντας πλέον βαρύτητα στις, πρώτες ύλες που προμηθεύεται και στη γνώμη των πελατών της.

Με όπλο μας το ανθρώπινο δυναμικό μας και συμμάχους τους συνεργάτες μας (πελάτες και προμηθευτές), συνεχίζουμε ακούραστα να παράγουμε σταθερά προϊόντα, εξαιρετικής ποιότητας.

1971

Το ταξίδι μας στο χώρο του κρέατος ξεκινά το 1971, όταν ο Ιδρυτής μας κύριος Βήττος Ελευθέριος, αποφασίζει να ασχοληθεί με τον χώρο της μαζικής εστίασης. Με πολύ μεράκι και αγάπη αποκτά σημαντική εμπειρία και δημιουργεί την προσωπική του κουλτούρα γύρω από το κρέας και το κρεατοσκεύασμα.

1976

Το 1976 ιδρύεται η εταιρεία Βήττος ΑΕ, με τρία υποκαταστήματα στην Αθήνα, έχοντας κύριο αντικείμενο της, την χονδρεμπορία πουλερικών, λειτουργώντας ως αντιπροσωπεία της Νο1 πτηνοτροφικής εταιρείας στην Ελλάδα ΒΟΚΤΑΣ και κατεψυγμένα προϊόντα.

1988

Το 1988 δημιουργεί την Υπερ Αγορά κρεάτων ELVIT στην Κηφισιά, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

2000

Το 2000 με την συμμετοχή και την συνδρομή τον υιών του Αλέξανδρου και Ιωάννη, η Fresh Meat AEBE παίρνει σάρκα και οστά.

2016

Πρωτοπόρος στο εισαγωγικό εμπόριο και στα είδη κρεοπωλείου τηρεί μια σταθερή πορεία έως και το 2016, όπου και αποφασίζει να κάνει το ποιοτικό της άλμα και την στροφή στο κρεατοσκεύασμα. Επενδύει σε επιστημονικό κεφάλαιο και σε πιο σύγχρονο εξοπλισμό και δίνοντας πλέον βαρύτητα στις, πρώτες ύλες που προμηθεύεται και στη γνώμη των πελατών της.

2017

Το 2017 μεταφέρεται σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις και γίνεται αναδιάρθρωση και αναδιοργάνωση, της εταιρείας, αυξάνοντας την παραγωγική της δύναμη, βελτιστοποιώντας τις συνθήκες παραγωγής και εκτοξεύοντας τα ποιοτικά της στάνταρτ.

Με όπλο μας το ανθρώπινο δυναμικό μας και συμμάχους τους συνεργάτες μας (πελάτες και προμηθευτές), συνεχίζουμε ακούραστα να παράγουμε σταθερά προϊόντα, εξαιρετικής ποιότητας.

Οι άνθρωποι μας

Αφουγκραζόμενοι  τις ανάγκες των πελατών μας, για σταθερά προϊόντα υψηλής ποιότητας, επιλέγουμε τους ανθρώπους μας με κριτήριο την εμπειρία τους και την εξειδίκευση στο αντικείμενο του κρέατος.

Η παραγωγή μας λειτουργεί υπό την καθοδήγηση ομάδας έμπειρων Τεχνολόγων Τροφίμων και Κτηνιάτρων. Προσπαθούμε διαρκώς να εκπαιδεύουμε και να εξελίσσουμε το προσωπικό μας, προσαρμόζοντας το , στις νέα τάσεις τις αγοράς και τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού μας.  

Οι εγκαταστάσεις μας

Από το 2017 λειτουργούμε  σε νέες ,σύγχρονα εξοπλισμένες εγκαταστάσεις  1000 τ.μ. , πλησίον της κεντρικής αγοράς του Αγίου Ιωάννη Ρέντη.  Αναβαθμίζουμε και εκσυγχρονίζουμε διαρκώς τον εξοπλισμό μας, στοχεύοντας στην βελτιστοποίηση της ποιότητας , μιας διαρκώς αυξανόμενης παραγωγής.

Δίκτυο διανομών

Διαθέτουμε ιδιόκτητο δίκτυο φορτηγών ψυγείων ,για διανομές σε όλο το νομό Αττικής και την Κρήτη. Τα προϊόντα μας φτάνουν σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και στα νησιά μας,μέσω των πιο αξιόπιστων  πρακτορείων .Οι εξαγωγές μας πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες του κλάδου τροφίμων.

Οι Εξαγωγές μας

Αγγλία

Αυστρία

Ιταλία

Ρουμανία

Κύπρος

Καινοτομία

Αφουγκραζόμενοι   πάντα τις ανάγκες των πελατών μας και τις νέες τάσεις της αγοράς δημιουργούμε προϊόντα, τα οποία μπορούν να ανταποκριθούν ακόμα και στις πιο απαιτητικές επιχειρήσεις.

Δοκιμάζουμε τα προϊόντα μας , ακούμε τους πελάτες μας , αξιολογούμε το αποτέλεσμα, ανανεώνουμε τον εξοπλισμό μας και επιμορφώνουμε το προσωπικό μας, για να μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η Vittos Family είναι μια σταθερά ποιοτική και καινοτόμος εταιρεία.